2015. július 5., vasárnap

Vatikáni titkok a magyarokról...



Vajon milyen titkokat őriz a Vatikán a magyarság őstörténetéről?


Nemrég napvilágra került iratok amit Vl Pál pápa közölt osztott meg a világgal - akkor- nekünk magyaroknak szól! 



“A Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, történelmi küldetését nem ismerő európai és egyetemes közvéleményt és átrendezésre kényszerítené a történelem oktatását.
Az iratok titkosságának feloldása ma még nem lenne megalapozott cselekedet, mert az emberiség nem érett az ismeretanyag lojális megértésére. Napjainkban még feszültségeket keltene az iratok közzététele. De el fog jönni, majd azaz idő, amikor őszinte tisztelet és csodálat fogja övezni a magyarságot.”
VI. Pál pápa


érdekességképpen ha több különböző személy egymástól függetlenül nyilatkozik fejti ki egyes meglátását véleményét, konkrét dolgokról legyen az világi vagy spirituális, elgondolkodtató az igazságalapja... a magyarokat illetően számtalan egyezés mutatható ki az őstörténetüket, feladatukat, származásukat, a  földön betöltött szerepüket és annak fontosságát illetően.  

Egy múlt századi prófétikus Szent jóslata a magyaroknak: 

Pió atya koporsóját megnyitották és épen maradt a teste.

Kihantolták a legnépszerűbb olasz szentnek tartott Pio atya negyven éve eltemetett testét, hogy falujának templomában közszemlére tegyék ki. Az exhumálásra vasárnap éjjel került sor Domenico Dambosio püspök jelenlétében. A vatikáni megbízott kijelentette, hogy Pio atya teste jó állapotban van, "a kezén olyanok a körmök, mintha most manikűrözték volna".

San Giovanni Rotondo, ahol a ferences szerzetes, Pio atya élt 1968-ban bekövetkezett haláláig, hosszú ideje az egyik leglátogatottabb zarándokhely Olaszországban.



A Puglia déli részén fekvő helységben felravatalozott szent maradványai előtt április közepétől róhatják le a tiszteletüket a hívők. Korábbi híradások szerint a testet szeptember 23-án, halálának 40. évfordulóján viszik majd át San Giovanni új templomába.








"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmu őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" (Pio atya)





4 megjegyzés:

  1. Minden szava igaz kedves Arany Laci. Ön nem kicsit földhözragadtan bemagolta a Bibliát.Nem bántani akarom mert a szeretet és az igazság vezérel.De megváltás lenne önnek ,ha elrugaszkodna a földtől!!Ez egy jó tanàcs,hogy tisztán lásson végre :) Csodákkal teli életet kívánok önnek!

    VálaszTörlés
  2. csa nehogy későn tudjuk meg az utunk célját

    VálaszTörlés
  3. Bölcs szavak remélem be is teljesedik

    VálaszTörlés