2015. július 6., hétfő

Egy különös jóslat a harmadik világháború közeledéséről és a jövőről..

Siener van Rensburg neve megint előkerült. A történelem során jó páran próbálták már megjövendölni a világ nagy eseményeit, a nagy háborúkat, pusztításokat. Sokak vízióiba az utókor be is magyarázta, hogy a látomások beigazolódtak. 







Az 1864-ben Dél-Afrikában született Siener van Rensburg látnoki képességeit már többen elismerték, mert szerintük pontosan megjövendölt számos nagy történelmi eseményt, pusztítást, vérzivatart. Vannak azonban olyan jóslatai is, melyek majd csak most fognak bekövetkezni. Egyik ilyen elmélete szerint hamarosan elérkezik a harmadik világháború.




A Nicolasként anyakönyvezett férfi jóslatai miatt kapta meg a Siener nevet (a szó látnokot jelent). Sok dolgot jövendölt meg a rajongói szerint, melyek később valóban megtörténtek. Jóval a kitörése előtt leírta, hogy kitör majd az első világháború.





 Ő mondta ki, hogy eljön a spanyolnátha, amely rengeteg ember halált okozza. Az ő látomásai között szerepelt a kommunizmus kialakulása is. Előre látta a második világháborút, Németország kettészakadását, az AIDS megjelenését, foglalkozott a homoszexualitással is. De már akkor leírta a csernobili atombalesetet, az Öböl-háborút és Diana hercegnő halálát is.




 A jövőnkre vonatkozó látomásai között szerepel a muzulmán vallás európai megjelenése, vagy a bevándorlók miatt kialakuló lázadás az Európai Parlamentben. Jóslata szerint eljön a harmadik világháború is egy tavaszon, melyben az Egyesült Államok, Anglia, Németország és Oroszország vesz részt és sok emberáldozatot követel majd. Szerinte egy sokk-hullámot fognak használni fegyverként. A harcokban végül Németország tesz rendet, Oroszországot legyőzik, de a kelet-európai országok újra orosz fennhatóság alá kerülnek. Az angol uralom visszaszorul, míg Kína hatalmas gazdasági erőre tesz szert. Amerika befolyása és ereje jelentősen csökken. 




 A jövőben az atombombát is bevetik egy Izrael és Szíria közötti konfliktusban.

A régi jóslatok, utalások mai értelmezése mindig komoly vitát okoz. A leírtakat érdemes kellő óvatossággal kezelni. Az elmúlt évtizedekben is jó pár alkalommal voltak "tutira" megjósolt világvégék, bolygóütközések, naprobbanások, és válogatott pusztítások, melyek szerencsére mégsem következtek be. Nyilván az utókor majd azokra is talál magyarázatot, hogy hogyan kellett volna értelmezni a látnokok leírásait.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése