2015. augusztus 25., kedd

RETTEGÉS a MAG népétől - tabukról Bunyevácz Zsuzsával







Félni csak...kinek is lehet? 
Mit is tett a „művelt" Nyugat az elmúlt ezer évben. Nem a magyaroknak kell félniük. Mi nem vagyunk antiszemiták, fasiszták és nem kell rettegni tőlünk. Amíg a török ellen harcoltunk, addig ő, a Nyugat, gyarmatosított. Félni nem a mellérendelő gondolkodású népektől kellene.

Hamar kiderül, hogy félni leginkább nekünk lenne okunk. Például már ezer évvel ezelőtt se mi akartuk Európát a saját vallásunkra téríteni, és nem mészároltuk le azokat, akik nem vették fel vallásunkat.

Félni azoktól kell, akik rendre megtámadnak másokat, és nem tartanak be nemzetközi határozatokat. És ezek nem mi vagyunk. Fel kell hát tenni a kérdést: vajon mi a célja bűnösségünk állandó hangoztatásának?






Műsorvezető - Szaniszló Ferenc

Vendég - Bunyevácz Zsuzsa író


Az irodalmi Nobel-díjas, mélyen vallásos orosz író 8 évet töltött a sztálini börtönökben és koncentrációs táborokban. Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin:: "EGYÜTT – Oroszok és zsidók a cári birodalomban" című két kötetes hatalmas műve már magyarul is olvasható, melynek jelentősége a "Gulág Szigetcsoport" című dokumentum regényéhez hasonló.
Mindkét mű kötelező olvasmány!


Mikor ébred már fel végre a magyar nép és állnak össze egytől egyig a hazáért a magyarságért az igazságért? Isten velünk akkor ki ellenünk??  Nagyon lényeges volna az összetartás MOST amikor itt lenne az idő mert a határainkat nemzetünket országunkat népünket fenyegeti a veszély!!! Oszd meg ha egyetértesz!!!! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése