2015. július 5., vasárnap

Egy látnok aki előre látta a bevándorlás lefolyását?



Részlet  :   Z. Bayern jövendöléséből a múlból a jövőnket illetően... lehet hogy ez van beteljesülőben? Ő egy független látnok volt, azért használom ezt a kifejezést, mert a jelenlegi vallási tagozódások a világban elég erősen befolyásolhatják egyes emberek érzelmeit és lelki világát, tekintettel hogy a biblia hívők nagyon sokszor megtapasztalhatták a valódiságát a leírtak történéseivel kapcsolatban.. itt viszont kiragadtunk egy " a nem bibliára támaszkodó jövendölést, a napjainkat illetően. Érdemes elolvasni, és elgondolkodni rajta. 







"A nagy politikusok összeülnek tárgyalni, adókat és törvényeket szabnak. Erre a nép fölkel és egyik a másiknak nekimegy. 
Gyûlölet, bosszú uralkodik. Akinek valamije van, azt elveszik. 
Minden házban harc van. Senki nem tud a másiknak segíteni. Az egész világon forrongás és káosz lesz, a felebaráti szeretet kivesz az emberekbõl, csak a gyûlölet uralkodik. Mindenki Isten ellenségévé válik. Hogy gondoskodjanak magukról, rablás, gyilkosság, gyilkosságok napirenden lesznek.

-Aztán, – ahogy a látnok látta – hirtelen történik, hogy:

,,az emberek a földeken vannak, nyár van, az aratás
nemsokára megkezdõdik, a búza megérett. Ekkor egész horda jön. Borzalmasan néznek ki! Ezek
megtámadnak mindenkit! (Menekültek?) Akit elkapnak, azt agyonverik, megkínozzák! Ez borzalmas! A házak kapuit, ajtajait betörik, mindent összetörnek, gyilkolnak, rabolnak, kínoznak. A csavargók közül is sokan csatlakoznak hozzájuk, és ugyanígy tesznek! Emberek, meneküljetek az erdõkbe, hegyekbe! De kell, hogy élelmet vigyetek magatokkal, és hálózsákot, hogy alvó helyet tudjatok készíteni! Ez a horda nem megy az erdõkbe, hegyekre.

Az ököljog fog mindenhol érvényesülni! Az éhezõ nagy-városiak mennek a vidéki parasztokat kirabolni.Fegyveres banda vonul végig élelmet rabolni. Mindenütt terrorizmus, kínzás, gyújtogatás, gyilkosságok,  hatalmas rombolásokat végeznek. Soha eddig nem látott borzalom lesz!! "


Átélni, de hogyan? Ajánlatos magatartás a forradalom kitörésekor:
A látnokok egyhangúlag azt mondják; mindezek hirtelen, váratlanul fognak történni, illetve bekövetkezni. 




Ezért elõre kell kigondolni a védekezés lehetőségét, mert amikor már közeledik a veszély, későn lesz azon gondolkodni, hogy mit tegyünk. Ezért minden család gondolja át milyen élelem szükséges, milyen ruhanemű,orvosság, ágynemű, stb., hogy ne fejvesztve kelljen kapkodni, mert az már késő! Érdemes már előre megbeszélni a szomszédokkal a védekezést, ez megkönnyíti a helyzetet. Különösen a falusi otthonok a veszélyeztetettek, ahol a házak egyedül állnak, mivel – ott nem lehet elegendő védelmet találni. Ezért az időben való elmenekülés a legésszerűbb. Erdõkbe, hegyekbe, – ez az egyetlen túlélési lehetõség!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése