2015. július 24., péntek

Törökországban is terrorveszély fenyegeti a túristákat



Egy ISIS dzsihádista fotója jelent meg az interneten aki éppen egy törökországi nyaralóhely egyik strandján volt megtalálható. Alig telt el pár hét a tunéziai tengerparton történt merénylettől, és máris egy újabb fenyegetéssel állunk szemben?!
Így félő, hogy a terror csoport azt tervezi, hogy egy másik Tunézia stílusú tengerparti mészárlást hajt végre , dzsihádista Pasaliasi ISDE állt gyanútlan turisták mellett a  Fekete- tengeri üdülőhelyen, Amasra -ban.
Az új fotókat feltették a Facebook-on tegnap.



Törökországba  minden évben közel egymillió brit turista látogat el, az Association of British Travel Agents mondta ma. 

Sajnálatos hogy egyre több ilyen terrorveszélyre kell felkéyzülnünk, amire igazából képtelenség, hiszen amióta az ISIS átvette az irányítást egy merőben új szélsőséges spontán háborút folytathat szerte a világon felvett vagy beépült tagjainak közreműködésével. A gonosz szabadjára engedte az ő követőit, és egy ideológiai, etnikai, vallási, vagy társadalmi ürügyének hűen kitartó és szolgáló emberek képesek egyik pillanatról a másikra rajtaütésszerű "hasműveleteket" végrehajtani tömegeken, legyen az civil vagy bármilyen ország katonai szervezete....  A nagy menekültáradattal ugyancsak lehetővé válik az ilyen dzsihadisták oszlopos tagjainak a beszivárgása, ahol elég könnyen hozzáférhetővé válnak majd híradástechnikai, és ezzel már bárhová elérnek európa szerte kapcsolatfenntartásuk lévén képesek tudnak lenni egy jól szervezett terrorhálózat működésére. Egy társadalomban mindig vannak szélsőséges állampolgárok akik ha nem is túl sokan de csatlakozni fognak egy adott országon belül hogy ők is részt vegyenek az iszlám állam terjeszkedési törekvéseiben. Rossz bele is gondolni, de a gonosz olyan alattomos terveket képes kieszelni hogy az emberek jóhiszeműségével felettébb alávaló módon lesz képes visszaélni!

Bizonyára nem kell senkit sem azzal kábítani hogy majd az országok mindenkori kormánya a polgárait megvédi a terrorcselekmények ellen, azt kell hogy mondjam hogyha a megelőzésben kudarcot vallunk egy olyan lavinát indítunk szabadjára amelyet az európai törvények által fognak legalizálni, és amihez foghatót még nem tapasztaltunk. Kicsit hasonlítani fog nem túlzással a vietnámi háborúhoz, abban biztosan, hogy nem tudjuk honnan fog érkezni a lövés. 



(Mt.) 








A terrorcselekmények elkövetéséhez nem kell akkora tudományos hozzáértés. A kommunizmus alatt például az egykori román diktátor az éjszaka leple alatt átvágatott egy gátat ami ezután következett 3 falut öntött el a víz amiben mindenki odaveszett.  
Ezek az emberek - dzsihadisták - meg a saját életük árán is képesek gyilkolni, kamikaze módjára, ezért hiába is keresnénk a tetteseket azokat már a túlvilágon fogják felelősségre vonni tetteikért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése