2015. július 8., szerda

Nem csak természeti csapásokat kapunk hanem

Nem csak természeti csapásokat kapunk hanem emberek tömegét akik teljesen felforgatják a szociálisan és értelmileg fejlettebb  társadalmakat egészen akár a forradalmak és háborúk előidézéséig. Káoszt és félelmet gerjesztve sokunkban akik a kommunizmus után eddig még nem tapasztalt kifosztásba és romlásba taszítják Európa nemzetállamait. Köztük hazánkat és számunkra mint minden más nemzetnek európában ez legyen a legfontosabb. 




Az európai unió végnapjaihoz közelít, de ezt már évtizedekkel ezelőtt is megjósolták teljesen különálló szakemberek elemzők. A tetőpontja az únió feloszlásának az alapelvekben rejlik, hiszen hogyan védjük európa határait egyedül több millió bevándorló esetleges kitoloncolásával szemben, ha a többi tagállam képtelen az ilyen esetekben fellépő együttműködésre? Csak úgy ha külön külön minden állam szabályozza a saját bevándorlópolitikáját, és innentől kezdődően borulhat az úniós kölcsönösségi szabályozások története, valamint ennek értelmében szükségtelenné válik az Európai Unió további - mint intézmény - fenntartása is. 

Okok százai közül csak néhány miért tartunk jelenleg ebben a drámai világháborút sejtető slamasztikában. 


 Európa elszunnyadt, a média nem a konkrét fontos eseményeket közölte és időben is elcsúszott... nincs embergyarapodás európában kiöregedés felé tartunk már évtizedek tendenciáját követve. Senki sem figyelt ezekre, többek közt ahogy azokra sem hogy mennyire sebezhetővé vált az úniós külső határok lezárása és ellenőrzése nélkül. A korrupció a politikai és közigazgatási szférákban elhatalmasodott, és egyre csak a pénz számított azon egyéneknek akikre az országot és a mi magunk biztonságát bíztuk a mindenkori választásokat követően. mert az utóbbi évek politikája ezt eredményezte sulykolta az emberekbe fogyasztói társadalom a minden nemében. 



- A virtuális világ fertője egyre jobban európai mentalitássá szokásaikká váltak a közösségi oldalakon való időtöltés. Az internetes játékok selfizgetés, karrierépítés közösségi virtuális szemét követése, mind mind hozzájárultak a tudatos ép gondolkodásmódunk elsorvadásához. A média hatalmas szerepet játszik benne a reklámokon keresztül való butítás tömegámítás "birkanemzetté" nevelés. Az idő amely rohamosan fogyott, de mégha lett is volna idő, sajnos azon emberek tudatáig nem ért vagy nem akart elérni eme rendkívüli helyzet fontossága és annak eredményes megelőzése.

Mára csak nemzeti és esetlegesen nemzetek összefogásával tudnánk valamit enyhíteni a nyakunkba szakadt hirtelen tudatosan - a nemzetek felett álló háttérhatalmak - elleni küzdelemben.




Kinek az érdeke Európa veszte? ( videó ) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése