2015. július 28., kedd

A magyarság összetartása volna az egyetlen kiút a menekültkérdésben!?

A magyarság összetartása volna az egyetlen kiút a menekültkérdésben!? 


Azt hiszem a napokban egyre több olyan cikk fordult meg a világháló különféle közösségi oldalain, amelyek erőteljesen mutatnak a legújabb bevándorlási helyzettel kapcsolatban. Tudjuk hogy ennek a fajta hadviselésnek csak mi magyarok viseljük a kárát ha nem lépünk fel drasztikusabb eszközökkel, egyszóval a tét óriási a hazánkról otthonunkról van szó!!! 




Aki ezt nem érti elmondok egy példát, a világban több olyan nemzet is van akiknek nincs elismert szuverén hazájuk, de még saját konkrétan önmaguknak elismert elfogadott, betudott hazájuk sem. A kurdok példánk legyenek ők akik életüket áldozzák csupán a nemzetük fennmaradásáért és közben ahol harcolnak nem az övék. Nekünk magyaroknak van hazánk, van nemzetünk akik jelen pillanatban a pénzkartell háttérhatalom akik miatt jelenleg is több százezren kénytelenek külföldön megélhetést keresni, holott ha Magyarország független szuverén ország volna és nem függne semmiféle uniótól ami közvetve fő hűbérese a központi pénz monopoliumnak, akkor mindenünk megadna nekünk az Árpád és felmenői által kiválasztott anyaföldünk. Sajnos ami most folyik azt már régen be kellett volna szüntetnünk, és kinyitni a szemünket, a pénz amivel kicsalogattak bennünket az országból keserű hajnalt szül egy napon ha miután szeretnénk sem tudunk hová HAZA jönni.  Amint már láthatjuk ha kitesszük a lábunkat otthonról,  az ellenség nem hagy esélyt arra hogy gond nélkül visszagyere a házadba illetve hazádba, senkit se tévesszen meg hogy mi a családunkért mentünk ki és kényszerültünk rá hogy a jobb élet- és magasabb elismert fizetés reményében emberszámba vegyenek, vagy legalábbis a munkánkért járó juttatás legyen emberibb megélhetésre valóbb...

Itt már az okozat szintjén vagyunk és a következmények kezdenek kibontakozni, az oka már a magasabb pénzügyi hatalommal rendelkező anoniman tevékenykedő piszkos háttérhatalom kieszközölt eredménye. Kezdve a hatalmas hitelinváziókkal, és ezeknek nem teljesítésének fenyegetésével, folytatva hazánk eladósításának majd az IMF ujabb milliárdokat kizsebelő hős megmentőként feltüntetett elitjének az országunk kizsákmányolásával. 

Mára annyira sebezhetővé vált az országunk hogy a saját haderőnknek hivatásos állománya fele külföldön teljesít szolgálatot ( de minek? lásd Don kanyar ) a másik hányada a déli határvidékre vezényelve a kerítésépítés értelmetlen munkálatait végzik, míg a maradék a lakosság védelmében imitt amott kisebb szórványokban lát el adminisztratív és logisztikai feladatot. 

Találkoztam emberekkel akiknek az otthonukat át kellett adniuk a menekülteknek és ők maguk lakókocsiban földönfutóvá válva tengetik életüket tovább.. ( Nyugat európai ország ) Ne kövessük a nyugatot. Ahogy Árpád sem tette! Beszéltem telefonon egy barátommal aki elárulta hogy ahol él eladhatatlan és élehetetlen lett a környék az utcára nem mernek kimenni, de elmenni sem tudnak mert nem maradt semmi amiből pénz tudnának csinálni az útra kelésre.. Kérdem én aki még ezek után is hiszi a bevándorlás hitelképességét hogy miből tudnak a feketék ekkora összegeket előteremteni? Ha egy európai erre képtelen? 




Visszatérve az eredeti témánkhoz a világban élő magyaroknak most kellene összefogniuk ha meg akarjuk a gyermekeink és azok gyermekeik otthonát hazáját védeni megtartani a magyarság egyetlen bölcsőjét a helyet ahová ősapáink vérét ontva életüket feláldozva hagyták hátra nekünk nem véletlenül! ( Mt)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése