2015. július 16., csütörtök

Amerika szerepe a bevándorlók elősegítése európába


Mint bizonyára tudjuk a mai világunk hatalmi harca egyre jobban kitárul a szemünk elé a felgyorsult események láttán aligha gondoljuk hogy pusztán a véletlen műve a rengeteg bevándorló az európai országokban, amikor már évtizedekkel ezelőtt is megtehették volna a gazdasági nehézségekkel, életben maradásuk reményében hogy útra keljenek de legalább családostul hiszen még az állatvilágban sem hagyják magukra egyes állatfajok a leszármazottaikat egy veszélyes helyzet esetén.


Ha jobban figyelünk a háttérhatalmak munkájára és olyan oldalakat látogatunk információ szerzésre amelyek felnyitják a szemünket a globális pénznagyhatalmak buzgó igyekezetük és mesterkedésük valódiságára akkor biztosra veszem hogy több európai ország lapszerkesztői által megírt cikkek tanuságot tesznek hogy a mára bevándorlói kérdést egyszer s mindenkorra egy célirányos támadásnak könyveljünk el nos ha azt kérdezzünk kitől? egyértelmű választ kaphatunk és rámutatunk az Egyesült Államokra, viszont ha a hátterét megvizsgáljuk akkor ők nagyobb részben inkább közvetett szerepet játszanak a -  zsidó nagyközösség vagy nevezzük szabadkőmüveseknek, titkos Illuminátus szövetségnek - nyomására. Amerikai katonák vallanak leszerelésük és kilépésük után hogy miért nem maradnak tovább és szolgálnak a hazájuknak? egész egyszerűen azért: "mert már nem a hazájukat szolgálják többé" 

Kiszivárogtak olyan belső információk is tőlük hogy az amerikai titkosszolgálat már közel egy évtizede az iraki sikertelen hatalomátvételt követően tervezte az európa demográfiai és etnikai átrendezését hogy ezzel káosz okozzon ismerve a gyenge és aláaknázható európai demokratikus jogrendszert. A cél európa teljes ellenőrzése, és legfőképp a fejlett német gazdaság tönkretétele. Amit nagyon fontos leszögezni és nevén nevezni és a bejegyzés fő momentuma hogy ezek után a hatalomátvétel után amit betervezett magának nem konkrétan Amerika hanem immár a titkos pénzkartell gazdasági előnyhöz jutásával a nemzetek egybeolvasztásával, és elbutitásával, előtérbe fognak jönni mint MEGMENTŐ és mint a bibliában és említett Antikrisztus szerepének betöltésének eseményei. Miért fontos ez? mert amikor látja hogy óriási baj kerekedett a stratégiai háborújából, fogja magát és felölti magára a világ megmentője köpenyegét és az ő alárendeltségében, az ő kéréseinek és követeléseinek eleget téve kikényszeríti a felajánlott segítségét rendet teremtve és álnok zsarnok módján megteremti majd a látszólagos VILÁGBÉKÉT... ezrek szenvedése árán. 



a következő sorokban olvashatjuk az Antikrisztus személyiségét, amely mint tudjuk eddig a háttérben űzte mocskos aljas játékait az embert eszköznek tekintve és az ő világuralmi rendjét előkészítve a színre lépésére. Fogytán az idő, és ezt mindenki érezheti egyre erőteljesebben.


Részlet az Antikrisztusról Bertha Dudde- től aki által Isten fontos közléseket adott át a mai kor emberei számára.

"Az eljövendő Antikrisztus olyan személyiség, aki kitűnik a többi ember soraiból. Ő egy rendkívül tehetséges ember, akinek különleges ereje a világi biztonságban van, azokkal szembeni fellépésében, akik felelősséget viselnek a népek jólétéért. Ezért sikert könyvelhet el, az emberek beleegyeznek az általa kiküzdött felső vezetésbe, a közért való jóért áttörő változásokat feltételeznek és várnak tőle. Minden világi ember el fogja őt ismerni. Ezt az előnyét ki fogja használni, hogy mindenfajta intézkedést hozzon. Különösen a nem érzékelhető szellemiek ellen fog fellépni, mindenvallásos kapcsolat ellen, mint az egyházak, és a szellemi áramlatok, melyeknek alapgondolatai Jézus Krisztus és tanításai. Mert a felebaráti szeretetet gyengeségi állapotnak fogja beállítani, mely ellen minden körülmények között harcolni kell.
Aki törekvéseihez csatlakozik, az szintén Antikrisztusnak számít, Isten ellenfelének és szeretet nélkülinek bizonyul felebarátaival szemben. A szellem vakságában elmegy mellettük, mert a Sátán Birodalmához tartozik.
Mint sok ember uralkodója intézkedései által nagy lázadást fog szítani, csak azért tevékenykedik, hogy gyűlöletet és békétlenséget szórjon az emberek közé, hogy elnyomja a szeretetet, és az embereket a legnagyobb szellemi hiányba süllyessze."









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése