2015. augusztus 22., szombat

Hatalmas népvándorlás vette kezdetét Európa felé

Korunkban amikor az emberek szemtől szembe kerülnek a mindennapi megpróbáltatásokkal nagyon nehéz eldönteni mi a helyes és mi az ami tévútra visz. Egyre több bejegyzés foglalkozik a menekültekkel migránsokkal akiket a - és értsd szó szerint - háttérhatalom felbujtására szervezésére szabadítottak ránk, ha a háborút is vesszük ami Szíriában zajlik, egy adott országról van szó és itt akik érkeznek hozzánk nem csupán ebből az országból menekül. 






Segítünk mert embertársi kötelességünk humánus keresztény alapokon nyugvó európai módjára, ha viszont jobban szemügyre vesszük a számadatok alapján ez az invázió országok nemzetek eltűnéséhez is vezethet, csak Szíriánál maradva ahol több mint 5 millió migráns kelt útra akkor azt észrevehetjük hogy ekkora embertömeg domináns szerepet játszana egy akkora kis ország nemzetiségében is mint Magyarország. 

Kellett nekünk a nyugat majmolása, a GDP követésének erőltetése a karrierfüggés kieszközölése, a gyermekvállalás nem megfelelő támogatása, A magas iskolai végzettségek szorgalmazása, hogy attól több ember vagy ha a diplomáidból is legalább kettőt fel tudsz mutatni. Közben az egész oktatási rendszer és amit megtanultál nem kell az életedhez, elfecsérelt időpazarláson mentél keresztül és azután hiába is vársz elismerést ugyanolyan embernek számítasz mint aki kőművesként tett szakmai vizsgát. A bevándorlók rámutatnak arra hol és mit hibáztunk hiszen csak akkor tanulunk igazán belőle majd ha egy afgán vagy egy iráni származású fog nekünk munkát adni vagy ételt osztani... 

- A bevándorlók többsége iskolázatlan az általános iskolai végzettsége is befejezetlen
- Nem ismerik vagy csak kevesen az adok kapok életforma fontosságát inkább elvárnak mintsem adjanak.
- A betegségekre igaz hogy kevésbé fogékonyak, de ugyanakkor azoknak hordozóik is egyben. Hepatitis, Malária, Aids, Különböző bőr és tüdőbetegségekkel élnek együtt. 

Egyfajta ok okozat kölcsönhatás világába csöppentünk, emlékszem arra hogy egyszer egy pakisztáni ember mesélt néhány dolgot évekkel ezelőtt hogy ők tudatosan szaporodnak annak érdekében hogy a muszlimok egy napon demográfiai háborúval legyőzzék az európai keresztény világot térnyerésük előrehaladott immár Franciaföldön is ahol több mint 1400 eddig keresztény templomot alakítottak át mecsetté. A születési arány pedig az eddigi 2% ról 8 % ra ugrott míg a helyi franciák csupán ennek épphogy a feléttudják elérni. 






  Ez még csak a kezdet, gondoljátok el, hogy már 20 éve is égető probléma volt európa népességének drasztikus csökkenése, és az azóta eltelt időszak az afrikai és közel keleti országok népesség mérlegének javára billent. Pakisztánban 190 millióan élnek, a szomszédos Indiáról nem is beszélve.
Míg Banglades is 150 milliós lakosságával kiemelkedően magas egy Románia nagyságú területen.  Az élelem számára megművelhető területek csökkenése, a lakosság kiemelkedően magas létszámához mérten és az időjárás változásnak is köszönhető rövidesen százezrek és milliók fogják eddigi otthonukat elhagyni és keresni maguknak új hazát megélhetést földet Európában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése