2015. szeptember 3., csütörtök

UGROS... ELIMINADOS ESSE... - A MAGYAROK MEGSEMMISÍTENDŐK...

UGROS... ELIMINADOS ESSE... - A MAGYAROK MEGSEMMISÍTENDŐK...


Ezt a politikát folytatta Nyugat ezer száz éven át... és mégis élünk!


"A legázolt, bilincsbe vert Magyarország többet tett a szabadságért és igazságért,
mint bármelyik nép a világon.
Ahhoz, hogy ezt a történelmi leckét megértse a fülét betömő,
szemét eltakaró nyugati társadalom, sok magyar vérnek kellett elhullnia - s ez a vérfolyam most már alvad az emlékezetben. A magára maradt Európában, csak úgy maradhatunk hívek Magyarországhoz, ha soha és sehol el nem áruljuk amiért a magyar harcosok életüket adták, és soha, sehol, - még közvetve sem - igazoljuk a gyilkosokat." (nobel-díjas Albert Camus)







Vannak történészek akik az igazi magyar történelmet feltárják, kutatják, amit évszázadokon keresztül eltitkoltak, meghamisítottak és el akarták hitetni fogadtatni velünk. Az a legmeglepőbb talán hogy akik írnak rólunk nem is magyarok, csupán az igazságot akarják megtudni hogy miért akarják a magyarságot e nagyszerű nemzetet megsemmisíteni.?!






Ezeréves szolgaságunk utolsó, sovány bére ... a "művelt nyugat" kegyelem döfése.
Ébredjünk végre rá, hogy :
... a közénk furakodott magyarul beszélő idegenek akarják velünk elfeledtetni Árpád dicsőségét és szent hagyatékát, mert ők nagyon jól tudják, hogy a Magyarság karizmájának ereje legyőzhetetlen egységbe tömöríti a Nemzetet.
Ne várjunk hát tovább. Fordítsunk egyet a sorsunk kerekén és térjünk vissza Nagy Árpádhoz.

Az ő emléke majd össze fog minket éppen úgy, miként ő egybe tartotta a magyar erőt, a magyar tudást és a magyar igazságot és legyőzte az ellene egyesült európai erőt.
Árpáddal mi is diadalmaskodunk, mert a hagyományoknak vallásos kegyelettel való ápolása legyőzhetetlen erőt ad a népnek. A Szent Hagyományok feledése, sárba tiprása viszont annak a népnek
... önmaga felett kimondott halálos ítélete, amelyik hagyományaival ezt teszi, 
hiszen ... akinek nincs gyökere - annak jövője sincs.
Hát válasszatok Magyar Testvérek.
A Feltámadás Fénye és a halál ítélete áll előtettek. Amit megragadtok és magatokévá tesztek - az lesz a Tiétek.
Én könyörgök a Magyarok Istenéhez azért, hogy segítsen minket nagy kegyelmével, hogy
ismét beállhassunk a Fénybe.
Boldog Asszonyunk és Jézus Urunk segedelme legyen velünk. "





Hibás minden olyan rendszer, amely tudatosan szakítani akart a tiszta magyar gondolkodás gyökereivel. Hibás minden olyan rendszer, amely szakított a pusztai szerben megfogalmazott alapokkal, amely szerint szövetséget kötni erény, azt fenntartani dicsőség, harcolni érte kötelesség.
A szövetségek mindig egyenrangú partnerek között köttettek, a felmerülő problémákat közösen oldották meg a felek, s ha veszély fenyegette a megpecsételt szövetséget, a legvégső esetben – ismétlem a legvégső esetben- a fegyverek döntöttek. Az utolsó évtizedek értékválsága összekeverte ezt a sorrendet. Elvtelen szövetségek, kétségbeesett kompromisszumok, nagyhangú minden alap nélküli ígérgetések, elkerülhető egyéni érdekek gerjesztette háborúskodások, mind-mind hozzájárultak ahhoz a példátlan helyzethez, hogy magyar nemzet egyik legnagyobb hatású – a hármas egységet képviselő- személyisége hovatovább csak a Feszti-körkép főalakjaként marad ismert.
1100 év telt el azóta, hogy egy pusztán nevelkedett, páratlanul tehetséges harcos örökre megpihent. Egy harcos, aki képes volt összefogni egy cél érdekében hét ambiciózus törzset, amely a történelem viharában előbb néppé, majd nemzetté magasztosult. E nemzet fiai között midig akadt olyan, aki nem csak álmodott, nem csak beszélt, tett is, áldozatot is hozott. Nem csak szövetségeket kötött, de tudta is, hogy mikor elkerülhetetlen az ellenállás. Ellenállni pedig akkor kell, amikor közel a nép halála, amikor közel a nemzet pusztulása. És most itt az idő.

A csata következménye, hogy
a magyar határ az Enns folyó lett
/Ober Enns innen a meséink “Óperenciás tengere”/
valamint, hogy idegen sereg 130 évig nem mert Magyarország felé fordulni.

A 907 -es pozsonyi csata hivatalos tananyag az Egyesült Államok összhaderőnemi katonai akadémiáján, ismertebb nevén a West Point -on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése