2015. szeptember 13., vasárnap

Ők fogják lemészárolni a családunkat ha nem ébredünk fel...

Ők fogják lemészárolni a családodat | [[MORE]]Miközben minden idióta László Petra miatt háborog, addig dzsihadista barátaink a Közel-Keleten szorgalmasan dolgoznak azon, hogy Európa még sokszínűbb legyen.A liberális médiában mostanság könnyes szemű gyerekekről készült képek tömkelegét látni, megpróbálva ezzel a szánalom és a szimpátia érzését felkorbácsolni a lakosság primitívebb, érzelemvezérelt rétegeiben.Ennek szellemében következzék néhány kép a potenciális bevándorlókról, akik közül néhányat valószínűleg már láthattunk valamelyik hírportál címlapján nagy bociszemekkel.Ugye milyen ártatlanok? Biztos nem akarnak senkit sem bántani…Vagy mégis?“Szeretnék az Iszlám Államhoz csatlakozni, és velük gyilkolni.”Jelenlen pillanatban is több ezer Európából (Franciaország, Németország, Svédország, Anglia) kivándorolt muszlim harcol az Iszlám Állam soraiban, miközben a családjuk türelmesen várja őket vissza, hogy végre itt is terjeszthessék Allah igéjét.Amíg te a számítógép előtt tespedve pazarlod az idődet, addig ők fáradtságot nem ismerve készülnek a kiirtásodra. Amikor pedig arra kerül a sor, hogy szembe kell nézned velük, megvédeni a hazád, a családod, a barátaidat, akkor semmire se leszel képes, mert nemhogy máson, de még magadon is képtelen leszel segíteni.Ők évek óta fegyverekkel kelnek és fekszenek, addig te azt se tudod, hogy tartsd rendesen. Légy hálás ezért azoknak, akik a percekben is etetik a majomhordát Budapesten, mert évekkel ezelőtt ők kampányoltak a hadkötelesség eltörlése mellett.

Lehet azt mondani, hogy ők is áldozatok. Azok. De vajon számítani fog ez, amikor az emberalatti lények Európában kezdenek gyilkolni? Vajon ezeket a szavakat fogod magadban mormolni a sárban térdelve, fegyvercsővel a fejednél, amikor szeretteid kivégzésének végignézésére kényszerítenek a sajátod előtt? Minden tétlenséggel elpazarolt nappal egy újabb szöget versz a saját, a családod, és a barátaid koporsójába. 
Ők fogják lemészárolni a családodat | 
Miközben minden idióta László Petra miatt háborog, addig dzsihadista barátaink a Közel-Keleten szorgalmasan dolgoznak azon, hogy Európa még sokszínűbb legyen.

A liberális médiában mostanság könnyes szemű gyerekekről készült képek tömkelegét látni, megpróbálva ezzel a szánalom és a szimpátia érzését felkorbácsolni a lakosság primitívebb, érzelemvezérelt rétegeiben.
Ennek szellemében következzék néhány kép a potenciális bevándorlókról, akik közül néhányat valószínűleg már láthattunk valamelyik hírportál címlapján nagy bociszemekkel.





image
image
Ugye milyen ártatlanok? Biztos nem akarnak senkit sem bántani…
image
Vagy mégis?
image
“Szeretnék az Iszlám Államhoz csatlakozni, és velük gyilkolni.”


Jelenlen pillanatban is több ezer Európából (Franciaország, Németország, Svédország, Anglia) kivándorolt muszlim harcol az Iszlám Állam soraiban, miközben a családjuk türelmesen várja őket vissza, hogy végre itt is terjeszthessék Allah igéjét.
Amíg te a számítógép előtt tespedve pazarlod az idődet, addig ők fáradtságot nem ismerve készülnek a kiirtásodra. Amikor pedig arra kerül a sor, hogy szembe kell nézned velük, megvédeni a hazád, a családod, a barátaidat, akkor semmire se leszel képes, mert nemhogy máson, de még magadon is képtelen leszel segíteni.
Ők évek óta fegyverekkel kelnek és fekszenek, addig te azt se tudod, hogy tartsd rendesen. Légy hálás ezért azoknak, akik a percekben is etetik a majomhordát Budapesten, mert évekkel ezelőtt ők kampányoltak a hadkötelesség eltörlése mellett.
Lehet azt mondani, hogy ők is áldozatok. Azok. De vajon számítani fog ez, amikor az emberalatti lények Európában kezdenek gyilkolni? Vajon ezeket a szavakat fogod magadban mormolni a sárban térdelve, fegyvercsővel a fejednél, amikor szeretteid kivégzésének végignézésére kényszerítenek a sajátod előtt?

Minden tétlenséggel elpazarolt nappal egy újabb szöget versz a saját, a családod, és a barátaid koporsójába. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése