2015. szeptember 17., csütörtök

Amit a bevándoroltatásról tudni kell hogy képben légy magyar...

Ami nagyon érdekes és jó ha tudjátok, hogy az egész muzulmán uszítás és bevándoroltatás miért is van?? kik is lehetnek a háttérben?? Sokszor elgondolkozol, azon is .... Hogy miért? Nos köztudott hogy a zsidók és a muzulmánok ősi ellenségei egymással, oly annyira, hogy a muzulmán államok, nem ismerik el Izrael szuverenitását, államiságát, mint zsidó állam. Akkor hogy jön képbe a bevándoroltatás?



Lehet látni hogy évtizedek óta a közel keleten mi folyik, Izrael körbe van véve a számára veszélyt jelentő ellenségeivel, és ezektől akar oly módon többek közt megszabadulni, hogy a háttérből elindít egy óriási iszlám bevándoroltatást az európai országok felé. Ami nagy igazság hogy a félelem nagy úr és ez történt Izraellel is, égető szükségét érezték az arab világ veszélyes országainak eredményes megoldását, nos idáig elindítottak egy hatalmas lavinát amelyet csak nagyon nagy erőfeszítések árán lesz képes Európa megfékezni, ha egyáltalán ildomos lesz erre a feladatra!

Ezzel két célja is van az ő terveikhez:
1. Így kevesebben lesznek lélekszámban az ő országát fenyegető ellenségeiből, ami nagyon is fontos számukra hogy Jeruzsálemet az ő szent hegyükkel együtt megóvják az iszlám terjeszkedésétől, és sokkal inkább tudják a Jeruzsálemi templom hegyen a munkálatokat folytatni.

2. Európa meggyengítése, és eliszlámosítása, ők még arra is képesek hogy a nemzeteket összeugrasszák és európát feláldozzák odaadva átnyújtva tálcán a tudatlan barbár, ellenségeik az iszlám állam számára, legyen az iráni, szír, török, és egyéb nemzetiségű.

3. Talán még nem utolsó sorban meg lehet említeni a zsidók taktikai figyelemelterelési hadműveletét amely ezzel a migráns csoportokra vonatkozik, hiszen így a fizikai és lelki erőnket arra kell összpontosítani ami ténylegesen a szemünk előtt zajlik, amíg ők belülről és hátsó sajátos alattomos eszközeikkel roppantják szét az európai nemzetállamokat, vagyonokat kobozva el, és országokat téve ezzel tönkre végérvényesen az uralmuk alá hajtva...




Amerika csak eszköz marad a terveikhez hiszen, ők Amerika nélkül, sehol sem volnának fizikai erőnlétük nem sok, ha nincs az USA szövetségese mellette. Azt mondják a történelmet mindig a győztesek írják, lásd a szétdarabolt Magyarországot trianon átkát, és a jelenlegi világunkban a krónikások helyett aki a médiát uralja az írja és szabályozza a történelmet, és ezáltal uralmat szerez a nemzetek felett, mintegy elhiteti és képes mindenre egymásnak ugrasztani az eddigi békésnek mondható nemzetállamokat Európában és szerte a világon!

Aki követi az eseményeket a nem főáramú médiára tapadva, az összerakhatja a képet, magában hogy igazából miről is szól valójában a bevándoroltatás, és miért nem lépett és lép Amerika, mi az oka annak hogy az iszlám vallást és az ott élő népeket elkezdték szétszórni a nagyvilágban, de legfőképp az öreg kontinensen Európában, kik pénzelik ezt a bődületes mennyiségű pusztító szándékkal irányított inváziót...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése