2016. február 5., péntek

Zika vírus egy interneten évek óta árusított termék-elképesztő de utánajártunk...

Ahogy a héten már társoldalunkon olvashattuk a viharszerűen terjedő Zika-vírusról, hogy 2012-es génmódosított brit biotech-rovarok lehetnek felelősök a “kisfejűséget” és deformációt okozó veszélyes vírus rohamos terjedéséért….. 
Azt gondoltam nem találok már ennél meglepőbb és pláne sokkolóbb felfedezéseket, de mivel kutatgattam, sajnos olyan információkra bukkantam, amik részben nem okoznak meglepetést, másrészt mégis megdöbbentőek !
Nos térjünk a lényeg előzményeire….: 
Már önmagában az a hír is sokkoló lenne, hogy igen, 2012-ben a brit biotech-cég (Oxitech) kísérleti jelleggel génmódosított szuper-rovarokat engedett szét Brazília északkeleti részén, hogy csökkentsék a moszkitó szúnyog-populációt, mely egyébként a dengi-lázat terjeszti…. 
Most a ZIKA-vírus terjedésének epicentruma kísértetiesen egybeesik ezzel a génmódosított területtel a legfrissebb nyomozások és a vészesen terjedő járvány kutatói szerint.
És akkor a lényeg:
Rákeresve a Zika-vírusra, vagyis “honnan tudnék én ilyet beszerezni és kis biotechnológiával elterjeszteni ?” – kérdésre hamar megtaláltam a választ….


ZIKA-vírustörzs
 (már 1947-ből származó !) rendelhető és beszerezhető interneten. Igen, jól hallottátok, megrendelhető és mindössze 430$-ért megvásárolgató nonprofit szervezeteknek, 516$-ért pedig haszonért ténykedőknek !  


De ha ezen meglepődünk, akkor bevallom ‘némi előítélettel rendelkezve’ rákerestem és együtt rákereshetünk, kik is is forgalmazzák ezeket a vírustörzseket! ……
és az eredményen már nem fogunk meglepődni….
A Rockefeller Alapítvány árulja és forgalmazza a ZIKA-vírust ! 
nem más forgalmazza a ZIKA-vírust, és valószínűleg az elterjesztéséért is felelős, mint a Rockefeller Foundation… 

Az is érdekes, hogy maga a vírustörzs 1947-ből származik és mindeddig nem okozott sem járványt, sem tömeges megbetegedéseket, vagy torz-születéseket…. 

A mai, 2016 februári hírek viszont már azzal vannak tele, hogy hetente 1000 új esetet regisztrálnak Dél-Amerikában, a mai napon pedig már Floridában is 6-ot…. és terjed a vírus szüntelenül …..

Annak ellenére is furcsa, hogy egy ilyen vírust árul a Rockefeller Alapítvány, mivel eredetileg a “Characteristics” fülre klikkelve kiderül, hogy a vírus elsődleges következménye: “bénulás és halál” !  

Forrás: Titkolthirek.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése