2016. február 13., szombat

Halál közeli élmények



Napjainkban egyre nagyobb figyelmet szentelünk azon történeteknek amikor egyes emberek elmesélik nekünk a halál közvetlen közeli, ama földi időben mért percei után felgyülemlett élményeiket. Vannak akik emlékeznek rá, erősebben, vannak olyanok akik csak foszlányokban tudják a tudomásunkra hozni mi is történt velük odaát. Vajon segít ez nekünk, és ha igen miként tudatosul bennünk? Félelemmel, vagy inkább épp ellenkezőleg, nyugalmat árasztanak e nekünk hogy itt a földi életünk után bizony van folytatás... 





Nagyon sokan mégha nem is cselekedték a vallásos életünk maradéktalan gyakorlását, szembesülnek a fénnyel, és azon démonokkal amelyek el akarják őket rabolni csábítani, különféle trükkökkel. Nem történt ez másként egy amerikai szívrohamban meghalt embernél sem, akit az orvosok azóta is csodás visszatérésként emlegetnek. Az elmondása szerint látta Jézust, és látta az édesanyját, de neki vissza kellett jönnie ebbe a világba hogy tanúságot tegyen mindarról amit átélt. 20 perc ami nagyon sok idő a 4,5 perces agykárosodás nélküli felébredéshez képest, és .... mégis megtörtént visszajött és egészségesen felépült a szívbetegsége okozta rövid halálából.
Elmondása szerint:  démonok akarták félrevezetni őt hogy tagadja meg Istent és Jézus Krisztust... 




Vallás és a halál

Azzal aki hisz abban hogy a földi lét után is folytatódik az életünk, annak bizonyosan el kell fogadnia azt hogy létezik jó és rossz, hogy létezik ezeknek a következménye, és hogy számot kell adnunk a földi életünk kimeneteléről, mert ha nem így volna miféle küldetésünk volna a földön? Azon a földön amit az Isten szeretett gyermekeinek ajándékozott, azon ami egykor nem volt megfertőzve a bűntől, átitatva a sátán cselvetéseitől és gonoszságától, azon a földön ahol a Passió filmből is jól ismert ( ha máshonnan nem is ) Jézus Krisztus megváltóként bevégezte az Isteni terv részét, meghalt mindannyiunk bűneiért hogy aki hisz benne, és elfogadja őt mint Megváltót, annak ajándéka az örök élet és feltámadás amikor eljön újra hogy megítéljen bennünket... 
Ha jól megfigyeltétek lelki szemeitekkel, az egész életünk egy küzdelem a sátán ellen. A jó akaratú emberek felismerik azt hogy miként akar rabul ejteni bennünket és eltéríteni bennünket az önzés a kapzsiság, 


Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok,Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői.Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői. Tim. II. 2-4


Ezek az esetek túlnyomó része mind ugyanarra a forgatókönyvre épülnek fel, miszerint, fény felé haladunk, találkozunk egy erős melegséggel átitatott fénnyel, Jézusi találkozások, szeretteinkkel való találkozások, szellemi kapcsolatteremtés a földi beszélgetéstől eltérően, nem szavakban hanem mintegy gondolatátvitelben teljesedik ki mindez. 

Visszatérés a kómából: A hölgy hosszú időn át rákban szenvedett, majd a küzdelem során komába esett. Eszméletlen állapota során hallott minden társalgást, amely egy másik, alsóbb emeleten zajló szobában történt, valamint látta testvérét, aki egy repülőn utazva kapta meg a halálhírét. Később kiderült, hogy mind a kettő megtörtént.
Elbeszélése szerint a túlvilágon minden értelmet nyert: látta születését, választ kapott a kérdésekre, szeretet övezte, és ráeszmélt, hogy az élete, még így röviden is, ajándéknak tekinthető. Magánál volt, s bár egy másik dimenzióban, mégis az e világi történteket is követte. Választhatott élet és halál között: visszatér a a való világba, vagy a halált választja, a megkönnyebbülést és a meleget, tökéletes létet.
Az életet választotta: felébredt, állapota stabilizálódott. Semelyik szerve sem sérült a kóma során, a tumora el kezdett visszahúzódni, majd teljesen el is tűnt.



Hitünk amiben élünk

Akár akarjuk akár nem, egy szép napon mindenki meg fogja tapasztalni a fény közelségét és Jézust. Nem reinkarnálódunk, nem lesznek akik súgjanak az órán, nem lesznek akik tanácsot adjanak hogy mi tegyél, nem lesznek akik átsegítsenek a túloldalra mint egy forgalmas úton, csak te megad leszel, és a lelked, a lekiismereted, az Istentől kapott szabad akaratod, és ahogy döntesz úgy leszel vagy nem leszel többé.... Jézus a fény, és sátán a sötétség. A jó és a rossz örök harca véget ér, nem fog számítani többé amit földön tevékenykedtél, csak az hogy kit választasz ama pillanatban. Ezért kell kérnünk a Megváltónkat hogy az utolsó óránkban legyen mellettünk! 







A földi életünk egy út amelyet végig kell járnunk... 

Bármilyen nehéz is a sorsod, bármilyen helyzetben is élsz vagy és kerülsz ne feledd, mindennek oka van, még akkor is ha azt az adott pillanatban nem érted miért történik veled. Ha jót teszel az életben akkor egyre nagyobb fényben leszel Isten szemében. Ha rosszat akkor is szeret Isten téged, de feladatokat kapsz tőle hogy újra tanuld meg a hozzá vezető utat. Ha nem úgy mennek a dolgaid mindig az járjon az eszedbe, hogy valamitől mégis megóvott téged Isten aki szeret téged, ne higgy soha a sátánnak, bármilyen önző csellel is próbál téged rávenni hogy őt kövesd!

 Minden embernek küldetése van ezen a földön, de tudjuk hogy a sátán megnehezíti a célba érésünket, és eltévelygünk igazi önmagunktól.  Az emberek mindent megtesznek annak érdekében hogy ne ismerjék meg igazán a küldetésüket, és ezzel együtt önmagukat. 


Élet a halál után filmek, beszámolók.:













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése