2015. június 28., vasárnap

Hiába a dollár- és eurómilliárdok, Afrika felzárkóztatása teljes kudarc



Hiába a dollár- és eurómilliárdok, Afrika felzárkóztatása teljes kudarc


A feketék gyakran nem készítenek toaletteket és ha a segélyszervezetek munkatársai ilyeneket építenek nekik, azokat nem használják.
Egyszerűen könnyítenek magukon falvaik nyílt környezetében, megfertőzve így a mezítláb szaladgáló gyerekeket bányaféreg lárvákkal, amelyek a talpon keresztül befúródnak és vért szívnak a vékonybélből. Ennek hatására a gyermekek vérszegénységben szenvednek. Arra a kérdésre, hogy miért nem használják a toaletteket, a feketék többnyire egy ellenkérdéssel válaszolnak: mivel táplálkoznának akkor a disznók?


Részlet: A következő interjú a Deutsche Stimme c. német lapban jelenet meg Dr. Wolfgang Schmidtkével, aki  1969-től 1972-ig a pretóriai egyetem virológiai intézetében dolgozott, majd 1972-ben a zürichi egyetemen virológus doktorrá avatták. 1975-től 1978-ig Nigerben tevékenykedett, mint fejlődést elősegítő tudományos munkatárs és onnan kiterjedt utazásokra vállalkozott Burkina Fasóban, a korábbi Felső-Voltában. A nyolcvanas években kétszer átszelte a Szaharát, 1995-ben felderítette Kamerunt, majd tíz évvel később Ugandát.
- Schmidtke úr, a jelenkor témája a harmadik világ adósságának elengedése. Kinek használ ez az intézkedés?
- Az adósság elengedése egy propaganda-manőver a harmadik világ számára és korántsem válik a fogadóállamok hasznára. A felhalmozódó gigantikus adósságok rossz benyomást keltettek, mert megmutatták, hogy akár a normális kereskedelem is veszélyes alulfejlett országokkal, hiszen a szállításokat nem fizetik ki. Ha azonban, mint most, a szállító országokban az államháztartás a szállító cégekkel szemben követelésekkel áll elő, akkor megint csak semmi nincs rendben. Ugyanakkor ezzel az adósságelengedéssel a fejlesztési segélyek teljes kudarcát kendőzik el. Az egyetlen, ami fejlődött, az elsősorban a néptömegek mennyisége Fekete-Afrikában. Ezek a tömegek mozgásba lendültek, hogy Európába jöjjenek. A meghívást a jelenlegi európai kormányoktól kapták!

- Miben látja Ön a harmadik világ elszegényedésének okait?
- Sok tudós felismerte és megnevezte már ezeket az okokat. Őket viszont a "politikailag korrektek" ezért kirekesztik és el akarják hallgattatni. A londoni egyetem professzora, Eysnec felállította Európa számára a statisztikus szabályt. Ennek értelmében északról-délre, nyugatról-keletre csökken az IQ szint, miközben ezzel szemben a bűnözés és a korrupciós hajlam emelkedik. Zsidó hitű tudósként azt hitte, hogy ezzel tabukat tud dönteni és utalt a feketék alacsony IQ szintjére. Erre őt diákok egy csoportja – akik között nem volt néger – félholtra verte. Miután pár hét után visszatért a kórházból nagyon hallgataggá vált és az is maradt a haláláig. A tudós Röpke professzor egy, a fejlesztési segélyekről szóló vitával összefüggésben azt magyarázta, hogy sem a termékeny vidékek, sem a jó klíma, a halban gazdag tengerek és az ásványi kincsek sem jelentenek garanciát a szegénység és a nyomor ellen. A döntő tényező mindig a lakosság képessége. Ezt a képességet – úgy vélem – mindig a teljesítmény alapján lehet felismerni. Ez tudományos tesztekben kutatható is. Mindkét út ugyanarra az eredményre vezet: a harmadik világ néptörzsei lényegében 1500-as évek óta kapnak fejlesztési segélyeket, de fejlődés azóta nem tapasztalható. Afrika 1400-ban a vaskor kezdetét élte és ma még mindig ott tart. A körülmények javulása és az életminőség emelkedése csak magasan fejlett népekből származó embereknél volt tapasztalható. Ha ők újra elvonulnak, akkor minden összeomlik és csak a hagyományos kontármunka tér vissza.

- Az intelligencia-különbségek tudományosan bizonyítottak?
- Ezeket a tapasztalatokat a tudomány ténylegesen már igazolta. Az amerikai hadseregben 1941-től az újoncoknál IQ teszteket végeztetnek, melyek máig átlagban húszpontos különbséget adnak meg. A tesztek elérhetőek a "Testing of Negro Intelligence" című könyvben. Két zsidó származású amerikai tudós, Weyl és Possony, a stanfordi egyetemen nyilvánosságra hozták összehasonlító teszteredményeiket és kiderült, hogy ugyanarra az eredményre jutottak. Az akarás nem jelent tudást!
Nekünk, németek számára – akik az egyenlőség hazugságában nőttünk fel – mindezen tények csak nehezen foghatók fel. Ezeket a tényeket bárki bármikor megtapasztalhatja egy afrikai utazás során. Kár, hogy csak kevés német tud utazást tenni Afrikába. Csak így tudnánk elég tudást megszerezni ahhoz, hogy átlássuk a politikai csuhások hazugságait a tömegmédiában.
(fordította: Elek, Blood & Honour)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése