2016. január 16., szombat

Új világrend a láthatáron...

A közelmúltban egyre mára felgyorsuló események kapcsán felmerül a kérdés bennünk mikor és milyen változások előtt áll a világunk amelyben élünk?! 



Arra bárki aki egy kicsit is a dolgok menetét figyelve rájöhet, hogy a világunk egy óriási globális káosz felé tart annak ellenére hogy sok tudós akiket a háttérből propagálnak, próbálják elhinteni az ellenkezőjét mondván ezek a földünk ciklikus változásaival magyarázhatók, vagy csupán egy demográfiai átrendeződés történik amelyre évszázadonkénti példákkal rukkolnak elő. Azt kell hogy mondjam, a vak is látja valami a világban nagyon nincs rendben, érezzük, tapasztaljuk, a saját bőrünkön is hogy a kapuk zárulnak, amelyeken gondtalanul, vagy előre tervezve egy jövőképet kialakítva igyekeztünk előrehaladni. 

Közel sincs minden rendben, akinek van ideje az nézze végig az e két filmet amely nagyon is rávilágít a valós problémákra. 
Igen, az elhitetés korát éljük! 

Mit takar az elhitetés kora? 
önmagában nem sokat árul el hiszen aki nem forgatta a bibliát és annak is az utolsó könyveit, de legfőképp a János Evangéliumát, és a Jelenések könyvét nos annak valóban nehezen bontakozik ki mit is takar az Elhitetés kora ( korszaka ) 





Annak tekintetében, hogy az ember mennyire hiszékeny a mai világban, sikerült a háttérhatalmak és az Új Világrend hívőinek elhitetni az emberiséggel olyan vallási gazdasági és még érzelmeken alapuló eszméket is amely segíti elfogadtatni az egyén teljes kiszorítását, és egy irányítható az egész világot átölelő fogyasztói társadalom létrehozásában. 


Ne csak nézz hanem láss is! Amit a jelenben tapasztalsz, ne feledd hogy az egy előre megírt forgatókönyv a sátáni háttérhatalmak hegemóniájaként. 

A gyermekkorodban megetették veled azt amit felnőttkorodra átélve visszagondolva és tapasztalva a hányinger kerülget, nem utolsó sorban amikor a történések és események olyan gyorsan követik egymást hogy képtelen vagy felfogni azt amit eléd akarnak tálalni nagy igyekezetükben, hiszen a bevándorlási, népvándoroltatási stratégia szembetűnő azok számára akik felfigyeltek időben a következményeire, azonban tudnod kell hogy az életedet te magad irányítod és ha Istenre hagyatkozva és támaszkodva teszed akkor van és lesz értelme a küzdelmednek, ha viszont egy világi pénzhatalomnak hódolva próbálsz átgázolni mindenen és mindenkin akik mégha számodra előtte fontosak is voltak, csak a te világi karriered önző céljait eredményeit akarod követni átadva a lelked a sátáni erőknek, akkor biztos lehetsz benne hogy az életed értelmét fogja veszíteni...




 Ébredj emberiség, ébredj lélek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése