2018. április 9., hétfő

Nostradamus a magyarokhoz írt jóslatok 2. rész




Jóslat Bem tábornokról: Hadmérnökbôl lesz lelkes forradalmár, okos generális, rettenthetetlen, minden elvész, de még áll a Nagy Vár, dacol német s orosz túlerővel szemben. Kormányzójához mindig hűségesen külországban is hírnévre tesz szert, a vár a nagy folyó túlpartján leszen, s miként a hadvezér, majd hazatér egyszer.







Jóslat: "Az írott szó elhal majd, és egyre szegényebb lesz a beszéd, a nemzetre egy talány hoz bajt, mely elveszi az emberek eszét. Egész nap otthonukban ülnek, bámulnak hazug, mozgó képeket, s mire a bálványok ledôlnek, már alig születnek gyermekek.




Jóslat: "Amit értelmes elme el sem képzel, az megtörténik majd Hungáriában. Senki nem boldogul erôvel, sem ésszel, csak gyilkos ármány és ravaszság van. Dolgozni akarnál, de nincs munka, pedig a földek parlagon hevernek, aki eddig a munkáját csak unta, most koldusa lesz az idegeneknek..."


Jóslat:  "Földi létem után négy esztendôvel nagy fôpap születik majd ama tájon, Jézus gyermeke lesz, kit az Úr rendel eretnekség ellen, hogy harcba szálljon. Hazáját szolgálja mindig lankadatlan, s Isten igazságára vezérel, univerzitása él majd halhatatlan, a Bíboros elé az utókor letérdel."

A fenti vers sorok V. Pius pápát elevenítik meg előttünk, hiszen valóban 4 évre rá ahogy Nostradamus meghalt 1566 ban, 1570 ben bekövetkezik a jóslata.  Piusz pontifikátusának rendkívül fontos eleme volt az eretnekek tekintett protestánsok elleni küzdelem, és ez leginkább a pápa külpolitikájában látszódott meg.


Jóslat a kommunista Magyarországról

"A gyáva nép megérdemli sorsát, Vezéreit meghalni hagyja, bitó alatt tapsol az ország, a zsarnok számíthat sok szavazatra. A számos idegen, ki beszivárog, nem érzi önmagát magyarnak, kevés a tatár és a török átok, az idegenek új zászlót akarnak. Az új zászlón munkálkodások eszköze, de a pribékeknek munkához nincs köze"

Vezéreit meghalni hagyja: azaz amikor kivégezték Nagy Imrét és társait. Az idegenek új zászlója pedig a képen láthatjátok: 



Azokban az években valóban a munkálkodások eszközét akarták a magyar címerbe beleerőltetni az idegen szovjet megszállók, ám a sarló helyett a búza kalász maradt az elfogadott a rákosi korszak idején. 1956 os szabadságharc idején ezt tépték ki a magyar szabadságharcosaink a zászlóból. 



Ha már ennél a korszaknál tartunk akkor Rákosit avagy az eredeti nevén Rosenfeld Mátyást így jósolta meg a híres jövőlátó : 


"Kelet helytartójaként kövér kis ember jön Pannonföldre, telve gyûlölettel. Hosszú börtönévek disznóvá hízlalják, rövid országlása csúfos véget ér Erôszakos halálát sokan kívánják, hamis nevét kísérik átkok, a nép sosem felejti gyászos országlását, számûzetésben hal meg kárhozottan. Emlékmûvét ledöntik, képeit elégetik, az Úr írmagját is kiirtja onnan. Nevetség, szégyen tárgya lesz, aki követte, s kénköves pokolra jut, ki hitt neki.... "


Jóslat 4. Károlyról az utolsó magyar királyról: 

"Nagy dinasztia utolsó sarja, az utolsó király fia nem lesz király, könnyen vált nyelve germánról magyarra, nyomdokaiba nem lép senki már. – Soká tagadja őshazája, ám keblére fogadta őt Pannónia, az ősök bűne nem hull vissza rája, s jogar nélkül is büszke lesz fia."

Az első rész itt érhető el:   http://hirnetbazar.blogspot.it/2015/08/nostradamus-magyaroknak-irt-joslata.html










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése