2016. március 23., szerda

Terrorizmus a fél-elemkeltés eszköze

Brüsszeli robbantások! Bárhol megtörténhet, azt tudnod kell hogy ezt a világot is le akarják nyomni a torkodon, mint megannyi korábbit, hogy félelmet keltsenek benned, alapból, és ok nélkül, hogy bármit megtehetnek az európai néppel, de te nem tehetsz ellene rohadtul semmit. A hely itt már nem számít, és csak idő kérdése hol ont ki ártatlan életeket a liberális életfelfogás megtestesült gyilkológépezete... csak áldozat leszel, de ezt addig csinálják veled míg természetesnek nem veszed... akár a közel keleten vagy, akár itthon Európában. ..



.Kérdezed miért? Addig teszik amíg nem válik mindennapjaid részévé, és azután olyan dolgokat fognak tenni amiket még addig a pontig nem tettek meg.... és azt is lenyeletik veletek,.... vagy megtörsz behódolsz, vagy felébredsz és cselekszel!!! Nincs harmadik út, bármennyire is szeretnék sokan. Mivel a világunk is két pólusú, csak jó és rossz létezik... nincs köztes állapot!
Ha tehetnél valamit mit tennél?? Talán körbenéznéd a házad táját hogy hol jönnek be ezek akik szemrebbenés nélkül életüket feláldozva de százak életét is a halálba küldve teszik közszemlére cselekedeteiket? Nos azt hiszem azzal már elkéstél... már itt vannak mindenütt, a pincétől a padlásig. Egy időzített bombán élünk, és ezt is mint minden mást megbízható forrásból veheted készpénznek hogy le fogják nyeletni veled, mint normális tisztességes dolgozó európai vagy magyar polgárral, aki az életre a békességre a szeretetre szeretné a jövőjét berendezni. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése